Ajánlások EMHL 141215

Ajánlások a 141215 Hírlevélhez

1. Gyönyörűséget ajánlok: Teremtő Önismeret - 2015 Kalendárium

Egy S Ég Kp 2015 Kalendárium

Nagy örömmel hozzuk tudomásodra, hogy december 5-től ismét kapható lesz a lenti képeken látható
2015-ös KALENDÁRIUM, melyet 2.600,- Ft-ért vásárolhatsz meg székhelyünkön:
II. kerület Budapest, Hankóczy Jenő utca 35.
Megrendelheted: egyesulet@egysegkozpont.hu vagy a +36 70 456 2686-os telefonszámon.
Mikor kezedbe fogod,
különleges érzések érnek,
minden hetedre veled van,
rezgése téged emel,
lelkedet tölti minden gondolat,
mit lapjain olvashatsz!

2. JÁTÉK - JÁTÉK - JÁTÉK

FB játél - PGN

Pozitív gondolkodók Napja

2015. január 10., Lurdy Ház

Gyere és csatlakozz (link) hozzánk a következő
Pozitív gondolkodók Napján!
Kattints 
IDE és rendeld meg a belépődet!

Unod, hogy negatív emberekkel vagy körülvéve?

Mindenki csak panaszkodik körülötted? Mást sem hallasz csak kifogást és panaszt? Egy ilyen környezetben szeretnél sikeres és boldog lenni?

Egy pesszimista világban élünk

Az emberek többsége negatív. Különösen Magyarországon. Olyan környezetben dolgozol és élsz, ahol a többség kizárólag a saját problémájával van elfoglalva. Meggyőződésük, hogy soha semmilyen jó dolog nem történik, az élet csupa katasztrófa. Ráadásul mindenre azt mondják, hogy az úgysem fog sikerülni. A legtöbb dolog számukra lehetetlen és nem is próbálnak megoldást találni, inkább csak szenvednek.

Ugye tudod, hogy a környezeted hatással van rád

Feltűnt már, hogy ha a nap nagy részében negatív viselkedéssel találkozol, egy idő után Te is átveszed ezt az attitűdöt? Ez nem véletlen. A pesszimizmus sajnos ragadó. Ha folyton negatív, komor emberek vesznek körül, ha a TV-ben és a neten folyton negatívumokkal, tragédiákkal találkozol, akkor ez a hangulat maga alá fog temetni. Megöli a lelkesedésedet, a motivációdat és a hitedet. Apránként Te is pesszimista ember leszel. És akkor lőttek az álmaidnak. Hogyan akadályozhatod ezt meg?

Ne engedd lehúzni magad!

Azt mondják, olyan ember leszel, amilyen emberek körülvesznek, és amilyen könyveket olvasol. Úgyhogy ha védekezni akarsz a negatív hatások ellen, akkor két dolgot tehetsz. Jó könyveket olvasol, amelyek inspirálnak, amelyek segítenek célokat kitűzni és feltöltenek hittel. Ez az első lépés. Ám önmagában ez nem elég. Sajnos nem elég hatásos napi néhány perc olvasás, amikor egész nap negatív hatások érnek. Kell valami ütősebb, hogy megőrizd a pozitív gondolkodásmódod. Mert csak a pozitív emberek képesek megoldani a problémáikat és sikereket elérni. Pozitív, sikeres emberek közé kell menned!

Szükséged van pozitív közegre

A Harvard egyetem 40 éves kutatásának az eredménye, hogy a sikeres emberekben egyetlen közös tulajdonság van: optimisták. Úgyhogy ha sikeres akarsz lenni, ha szeretnéd megoldani a kihívásaidat, ha el akarod érni a céljaidat, akkor Neked is optimistának kell lenned. Márpedig ezt a legkönnyebben egy optimista, pozitív közegben érheted el. Na de

Rád fog ragadni a pozitív hangulat…

Amikor több száz optimista, sikeres ember gyűlik össze, akkor ugyanúgy, ahogy a negatív hangulat, a pozitív hangulat is átragad a másikra. Egy pozitív környezetben Te is újra feltöltődsz, elkezdesz hinni az álmaidban, célokat tűzöl ki. Ráadásul olyan emberekkel találkozol, akik bíztatnak, támogatnak a céljaid elérésében. Nem véletlen, hogy a sikeres emberek szinte egytől-egyig rendszeresen járnak olyan képzésekre és rendezvényekre, ahol pozitív a hangulat. Mert muszáj optimistának maradniuk. Neked is!

…és közben még tanulhatsz is!

Úgyhogy menj pozitív emberek közé. Ráadásul még tanulhatsz is. Egy olyan rendezvényre invitálunk, ahol nem csak több száz pozitív ember vesz körül, de ráadásul a szakterületükön kiemelkedően sikeres profi előadóktól tanulhatsz a vállalkozás, a márkaépítés, a magánélet, az önbizalmad növelése, a párkapcsolat, vagy épp az egészség terén. (Amiről nem lesz szó: politika és vallás.)

Milyen rendezvény ez?

A Pozitív Gondolkodók Napja egy olyan rendezvény azoknak szól, akik szeretnének célokat elérni az élet különböző területein. A rendezvényen válogatott előadók vesznek részt, akik jobbnál jobb előadásaiból tanulhatsz, és közben feltöltődhetsz több száz optimista, sikerorientált ember között.

Gyere el január 10-én a pozitív gondolkodók rendezvényre, ahol garantáltan olyan emberekkel találkozol, akiktől csak tanulni lehet, de motivációt adnak ahhoz, hogy 2015-ben újult erővel vághass bele céljaid megvalósításába!

Gyere és csatlakozz (link) hozzánk a következő
Pozitív gondolkodók Napján!
Kattints 
IDE és rendeld meg a belépődet!

Ezzel kapcsolatosan játékot is hirdetünk:

- - - - - - - - - - - -
NYERJ! Könnyű!
- - - - - - - - - - - - 
Van olyan ismerősöd, aki szerinted minden jót megérdemel, és azt kívánod neki, hogy egész életében élvezze a pozitív gondolkodás áldásos hatásait? Taggeld be egy hozzászólásodban, mi pedig kisorsolunk 1 párt (téged és akit betaggeltél), akik 1-1 belépőt nyernek a Pozitív Gondolkodók Napja >>Nehézségből győzelembe!<< című új rendezvényre.
Gondold végig, hány olyan ismerősöd van, akinek boldog, sugárzó életet kívánsz, és taggeld be őket egyenként egy-egy hozzászólásodban.
 
Szabály:
Egy hozzászólásba csak egy nevet írhatsz, de természetesen annyiszor szólsz hozzá, ahányszor akarsz, azaz ahány ismerősödnek szeretnél kedvezni - így a nyerési esélyed is többszöröződik.
Nem elég csak begépelni a nevet, tag-elni kell, hogy mint link jelenjen meg. Ehhez tipp: mielőtt elkezded beírni a nevet, tegyél egy @ jelet. Próbáld ki!
A játék december 18-án (szerda) délig tart, aztán összesítünk és sorsolunk.

 FB játék kép

3. Strenner Szilárd/grafacity.eu programját, képzését ajánlom figyelmedbe - amennyiben a strukturált gondolkodás és a grafikus ábrázolás egyidőben érdekel:   A Grafacity tájékoztatója
Strenner Szilárd, a Grafacity cég vezetője

"Örömmel jelentkezünk újra, és számolunk be arról, hogy újra szervezünk Budapesten nyitott Vizuális Technikák Képzést, méghozzá egy decemberi és egy 2015. januári időpontban.

Sütő Mária Grafikus jegyzetelés közben


A képzés részletei a honlapunkon a Képzések menüpont alatt olvashatóak,
vagy innen letölthetők: részletes leírás  és  jelentkezési lap 

Ha érzel vonzást, érdeklődést a téma, a rajzolás, kreatív éned kibontása iránt, szeretettel ajánlom neked!

 

4. Meglepetés és ajándék!   Mátyás Anita a 2015 - A Jövő Kalendáriuma és a Szerelmetes naptár szerkesztőjével ajándékot adunk Neked!
Ráadásul most még elővételben, kedvezményesen megrendelheted bármelyik Kalendáriumot! Most még 3.300.- Ft/db (később 4.400.- Ft+1.100.- Ft postaktg.)

2015 - A Jövő Legendáriuma

2015 A Jövő Legendáriuma és a Szerelmetes Kalendárium egyik szerkesztője vagyok magam is :)
Egy kis meglepetéssel készültem, készültünk:
Ajándékba adom/adjuk 2015 - A Jövő Legendáriuma Ezoterikus Naptárunk legelejét,
hogy betekintést nyerhess az elrendezéséről, használhatóságáról, a szerkesztők bemutatkozásáról és hogy,
milyen tartalommal töltöttük meg január 14-ig :)
 
Szerelmetes Kalendárium

 

Mindkét naptár szerkesztőinek sorát itt találhatod (katt a címre/linkre): 2015 A jövő Kalendáriuma    Szerelmetes Kalendárium 2015

 

Szeretettel ajánlom valamennyi programot, képzést, naptárt - életed segítésére, előrelépésedhez!

Legyen hírlevél: